“Аристон С” отваря магазин на “Бобо Зандер” в Пловдив


05/12/2009 14.20

“Аристон С” /Ariston S/, официален представител на “Бобо Зандер” /Bobo Zander/ за България, ще отвори магазин на италианския бранд в Пловдив, съобщиха от русенското дружество.

Церемонията е насрочена за 7 декември.  Това ще е първият магазин в Града на тепетата на италианската модна марка Bobo Zander.  Той е разположен на три етажа и се намира на пешеходната търговска улица в самия център на града – на ул. Райко Даскалов № 3. На площ от 380 кв. м почитателите на италианския стил ще могат да открият изключително разнообразие и атрактивни ценови предложения, твърдят от “Аристон С”.

След като италианската верига за дамски облекла влезе и в Пловдив, благодарение на компанията “Аристон С” , през 2010 година се очаква откриването на още няколко магазина от известната марка. Магазинът очаква първите си посетители с актуални модни предложения за сезона - характерните за всяка колекция на марката екстравагантни, всекидневни и спортни линии облекла. Брандът изненадва с широката гама облекла, изработени само от естествени материи, богати на цветове и вариации на размерите, което ги прави изключително практични като комбинации. Хитовите материи за сезона са мекият памук, пухкавата вълна, матовият сатен и въздушният креп. Копчетата и аксесоарите от метал, рог и стъкло, памучните дантели и сатенените ширити доразвиват идеята на Bobo Zander за модерен външен вид през студените месеци.

Be Sociable, Share!

Comments are closed.